PDA

View Full Version : Cant run, Stuck on loading screen



Alaska520
04-29-2014, 04:49 PM
Hey guys, I just bought Table top Sim... But I cant play it, Ive tryed to play it on both my Mac and PC. Every time I start the game, it gets stuck on the first loading screen and it says game not responsive so i have to close it. Someone help me.

Chris_Walker
04-29-2014, 05:13 PM
Alaska520 said

Hey guys, I just bought Table top Sim... But I cant play it, Ive tryed to play it on both my Mac and PC. Every time I start the game, it gets stuck on the first loading screen and it says game not responsive so i have to close it. Someone help me.

Oh no, doesn't sound good. In order to help you, we'll probably need more information: Are you using steam or the non-steam version? What are the specs on the PC your attempting to use? (Ram size etc). What version of Mac are you attempting to use with Tabletop Sim etc?

davey123
05-02-2014, 01:56 PM
Same problem here, hangs indefinitely on loading screen : (

I purchased and downloaded the Steam version.
OS X 10.8.5
Mac mini
2.5 GHz Intel i5
16 GB 1600 MHz DDR3
Intel HD Graphics 4000 768 MB

Please advise, thanks!

Chris_Walker
05-03-2014, 01:01 PM
davey123 said

Same problem here, hangs indefinitely on loading screen : (

I purchased and downloaded the Steam version.
OS X 10.8.5
Mac mini
2.5 GHz Intel i5
16 GB 1600 MHz DDR3
Intel HD Graphics 4000 768 MB

Please advise, thanks!

And this is happening with the newest 1.2 version?

QQuixotic
05-03-2014, 01:32 PM
Yea guys thanks for the bug reports.
If you two could, can you please give us the versions you're using and the memory consumption according to your task manager?