Results 1 to 2 of 2

Thread: Server Browser hanging on load/refresh

  1. #1
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    Portland, OR, USA
    Posts
    9

    Server Browser hanging on load/refresh

    As I stated in the title, when loading the server list in the server browser be it after launching the game and opening it or hitting the Refresh button, it gives the standard loading circle. Then after a few seconds, the circle goes away and everything hangs. I can move my cursor but nothing is clickable. Can't even bring up the Steam Overlay. After a bit longer than the circle's time everything populates normally. We're talking about 60 seconds or so to load the server list and see anything.

    I've been playing TTS for a good while. The ONE and ONLY change I've made since earlier today when it was fine was I got a new monitor. It plays at a 3440 x 1440 resolution at 100hz refresh rate, G-Sync on. I'm not sure why that would matter at all but like I said, it's been the only change hardware or software since earlier this morning.

    Running 64-bit Windows 10 Home version 10.0. 14393 Build 14393
    DxDiag file is too large for uploader and too many characters to post in this text box.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    Portland, OR, USA
    Posts
    9
    New day, new experience. Not sure what happened. May have been a bad run of the game yesterday. Everything is running fine now. You can change this to Solved since I can't find a way to do so myself.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •