Results 1 to 3 of 3

Thread: AssetBundleEffect triggered particle system not firing

  1. #1

    AssetBundleEffect triggered particle system not firing

    So I've got the TTS Asset Bundle Effects (Script) attached to an assetbundle with some Trigger Effects that play sounds; no problem everything working as expected. But when I drop a particle system prefab into the Particles section of the element, the sound is triggered, but no particle system.

    The particle system I am trying to use is the explosion prefab from the master project examples.

    noexplosion.jpg

    It's the explosion prefab taken directly from the master project.

    Nim
    Last edited by Nim.Rodelle; 03-05-2017 at 10:43 PM.

  2. #2
    Nevermind I figured it out.

    Nim

  3. #3
    I have the same problem and desperately need to know how you solved it!

Similar Threads

  1. Bag particle effect
    By Unreal_Ed in forum Suggestions
    Replies: 3
    Last Post: 12-29-2016, 03:05 PM
  2. Rivers - particle system animations for rivers
    By dig65 in forum Original Content
    Replies: 1
    Last Post: 09-25-2016, 09:59 PM
  3. [ADDED] [v8.0] Particle Effects for Models?
    By Archeagus in forum Suggestions
    Replies: 1
    Last Post: 09-17-2016, 02:51 PM
  4. Make triggered sound (FX) more accessable
    By heyhogan in forum Suggestions
    Replies: 0
    Last Post: 06-26-2016, 08:44 PM
  5. Static Particle Floaters (Particle System)
    By Sandling in forum Suggestions
    Replies: 0
    Last Post: 06-23-2016, 10:57 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •