Results 1 to 12 of 12

Thread: Strange problem in ATOM?

  1. #1

    Strange problem in ATOM?

    This started happening a few days ago in Atom... it dosn't seem to stop it from working.. but it buggs me... any idea on how to fix this?



    As you can see there are multiple "trees"...
    My Boardgame uTube chan - Tragic's Table Top
    BGG Guild of BoardGame uTubers - Tube Tables

  2. #2
    any help?
    My Boardgame uTube chan - Tragic's Table Top
    BGG Guild of BoardGame uTubers - Tube Tables

  3. #3

  4. #4
    lol... not exactly the solution response I was hoping for !! hahaha
    My Boardgame uTube chan - Tragic's Table Top
    BGG Guild of BoardGame uTubers - Tube Tables

  5. #5
    I don't see anything wrong in the code, but I remember Atom being a bit weird with project folders in the past. If I wanted to clean it up I'd right click the project folder in atom->show in explorer, and then go to the parent folder (which should be the temp folder), close Atom, then delete any Tabletop Sim folders. Once they're gone start Atom again.

  6. #6
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,072
    At one point I think the folder was changed or something, and by removing both of the folders it started to work properly and put the regular folder back there for me

  7. #7
    Yeah, that was a while ago though

  8. #8
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,072
    True, I just thought of it as my go-to solution I'd try (if it hadn't been tried already)

  9. #9
    Quote Originally Posted by MrStump View Post
    At one point I think the folder was changed or something, and by removing both of the folders it started to work properly and put the regular folder back there for me

    what do you mean by "remove folders"?
    My Boardgame uTube chan - Tragic's Table Top
    BGG Guild of BoardGame uTubers - Tube Tables

  10. #10
    Quote Originally Posted by Tragic View Post
    what do you mean by "remove folders"?
    Did anybody actually manage to solve this? I have a similar issue, and it's rather cumbersome having to restart ATOM every time you do an edit...

  11. #11
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,072
    onelivesleft recently put out an update. If you are still experiencing this issue, please go into the settings for the Tabletop Simulator plugin. There is now an option for "Verbose Logging" which should help track down the issue. It is disabled by default so if you want to help fix it, please enable it and get in touch with the results.

    Sorry, it is not something we have ourselves been able to replicate. It is likely firewall/antivirus/permission related, but the verbose logs would help figure that out for sure.

  12. #12
    It would seem that upgrading to this recent latest version was enough to apparently fix this. Thanks!

Similar Threads

  1. [SOLVED] Strange colors on background and game pieces
    By Arya in forum Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: 07-08-2017, 07:35 PM
  2. Strange bug with custom tile colliders
    By Spheniscine in forum Bug Reports
    Replies: 1
    Last Post: 06-10-2017, 01:21 AM
  3. [SOLVED] Infinite bags are acting strange!!!
    By Tumba in forum Bug Reports
    Replies: 2
    Last Post: 06-09-2017, 05:20 PM
  4. Strange problem with custom Dice Meshs...
    By Tragic in forum General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 01-14-2017, 07:48 PM
  5. [SOLVED] Infinite Bag + Custom Tile strange behavior
    By Garvin in forum Technical Support
    Replies: 6
    Last Post: 01-09-2016, 04:42 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •