PDA

View Full Version : Custom card not loading



miago
04-22-2014, 06:49 AM
Since yesterday i'm planing to create a Jungle Speed for the game, i made all the card in 2 different deck with the deck creator and tried to put them in game with imgur and for some reason the back load but not the front, leaving only a black card :
http://puu.sh/8j7wK.jpg
I have tried a lot of different hosting website, but only photobucket seam to work (lowering the image quality a lot)
So here i am, i don't know if it's a problem with the deck or something, but i need help.

And last thing, if you want to try by yourselft, you can find the decks here :
https://dl.dropboxusercontent.com/s/hdtyjnjydi9mpgi/Back.jpg
https://dl.dropboxusercontent.com/s/yv5j0bl35yc2763/Deck1.jpg
https://dl.dropboxusercontent.com/s/o3b4kgxommbr1ec/Deck2.jpg

Olrok
04-22-2014, 10:09 AM
I am getting the same thing, I was about to sit down and make a post about it myself. On the Main Menu page I see "Cannot Connect to Berserk-Games.com", and the Multiplayer button doesn't do anything when I press it. If I had to guess, I would say that is the root of a lot of the problems that we are having at the moment.

I had a varied amount of custom save files (around 10) I had been testing to see how they play in the Tabletop engine. I had played all of the save files at least once, but today when I try to load them I just get blank cards and blank board game surfaces, and in the chatlog on the bottom left it says "Invalid image url". When I manually try to make a board game background through the Custom Game game mode I also get that same "Invalid image url" response.

miago
04-22-2014, 11:27 AM
The one thing that weird is that i don't have any error message, it just load the back of the card and literally just skip the front

jay_rab
04-22-2014, 11:41 AM
Hey Miago, I think it has something to do with your image or something with dropbox as I got the same issue when I tried using the links you provided, but I downloaded the image and uploaded it to another provider (http://postimg.org/) and it worked fine. here is an example of your cards in the game: http://s26.postimg.org/ijockhp55/customdeck.png

I think you hinted at this yourself but it seems based on keeping the current settings of your image makes it not work, there is likely a property in the image that is not being brought over to postimg or photobucket that they are removing when the downscale your image. what did you use to make your cards? and did you create the symbols yourself or copied them from something?

Here is the image location that I uploaded: http://s26.postimg.org/pydocvb0p/Deck1.jpg
and the second deck: http://s26.postimg.org/mhbm9wbyh/Deck2.jpg

Since this is a lovely deck you should make a post in the http://www.berserk-games.com/forum/community-custom-creations/ section for others to play with your deck as well.. dont forget to post a link to some rules as well ^_^

If you want I can move this topic to that section if you think that would be better.

em
04-22-2014, 12:58 PM
Those cards are very nice looking. I don't know what they're for, but the colors and the designs make me smile. =)

TheSuperNooB
04-22-2014, 02:39 PM
I am having the same problem have used imgur and postimg. It works the first time but when I load a save the front (part the template uses) is blank. I have successfully loaded other peoples saves from nexus but the ones I've tried making have this problem.

miago
04-23-2014, 01:47 AM
jay_rab said

what did you use to make your cards? and did you create the symbols yourself or copied them from something?

Since this is a lovely deck you should make a post in the http://www.berserk-games.com/forum/community-custom-creations/ section for others to play with your deck as well.. dont forget to post a link to some rules as well ^_^

If you want I can move this topic to that section if you think that would be better.

I made all the card myself with illustrator and compiled them with the deck creator tool, i'm planning to do a board with the rules on it for those who don't know them. Anyway, i'm glad you like it !

The only one problem i see with photobucket and postimg is that they are compressing the picture a lot so i don't really know what to do...
For the post on the creation section i'm gonna wait until all of this is working properly and i have the board ready.

I'm gonna try with different resolution to see if it work better, but thanks for the support already ! :3

jay_rab
04-23-2014, 03:35 AM
miago said
I made all the card myself with illustrator and compiled them with the deck creator tool, i'm planning to do a board with the rules on it for those who don't know them. Anyway, i'm glad you like it !

The only one problem i see with photobucket and postimg is that they are compressing the picture a lot so i don't really know what to do...
For the post on the creation section i'm gonna wait until all of this is working properly and i have the board ready.

I'm gonna try with different resolution to see if it work better, but thanks for the support already ! :3

I made myself a dropbox account, uploading the file, I then created my own card and added it to your deck and then uploaded it and still was all black, I cant use the deck builder but could you try to keep everything the same but have your image without the black boarder and see what happens?

miago
04-23-2014, 09:22 AM
It's working ! I lowered the resolution to 4000*4025 insted of 4070*4095 and now it's working like a charm ! I will soon post the correct deck with the board in the "community Creation" section, thanks for all the answer on this post ! :3

Knil
04-23-2014, 10:07 AM
Why not use a square resolution? 4,096 x 4,096 is the default